Over ons

Ons verhaal

Standfinder is hét platform voor lokaal aanbod. Het platform zorgt ervoor dat consumenten gemakkelijk verse producten kunnen vinden waar zij behoefte aan hebben. Consumenten komen in contact met de aanbieder en ontdekken meer over het lokale product. Hierdoor ontstaat een sterke, waardevolle verbinding tussen de aanbieder en de consument waarbij de regionale economie en duurzaamheid ondersteund wordt. Het lokaal kopen van een product is een ervaring. Standfinder stimuleert het delen van deze ervaring direct met de Standhouder of met andere consumenten. Het maakt de Standfinder reis compleet.

Zichtbaarheid & vindbaarheid

Overal in ons land worden lokaal producten aangeboden. In lokale Stands kunnen verse, hoogwaardige producten worden verkregen. Standfinder wil consumenten voorzien in een gemakkelijke en overzichtelijke website waarop zij lokaal aangeboden producten kunnen vinden. Het zoeksysteem toont het aanbod van lokale producten in jouw regio, inclusief alle relevante informatie van én over de Stand.

Wij willen lokale aanbieders (standhouders) helpen om meer uit hun stand te halen, door deze actief te promoten. Wij waarderen iedereen die lokaal producten aanbiedt en helpen hen het bereik te vergroten zodat meer mensen hiervan kunnen genieten. Standfinder ondersteunt deze Standhouders om een betere verbinding te vormen met de consument.

Nederland van boven

Verbinding

Het lokaal produceren en het consumeren van producten komt steeds dichter bij elkaar te liggen. Er ontstaat meer en meer behoefte aan direct contact met de aanbieder. Lokaal aanbod en lokale afzet bevordert de regionale economie en is vaak beter voor het milieu.

Standfinder.nl is een interactief platform waarop een Standhouder en de consument elkaar vinden. Via het platform kan de Standhouder zijn/haar producten aanbieden aan de consument. Consumenten vinden op Standfinder het lokale aanbod met alle actuele informatie. Het contact dat hier ontstaat schept verbinding. Een lokale, duurzame en waardevolle verbinding tussen Standhouder en consument.

Ervaring

Meer en meer hebben consumenten behoefte aan lokaal aangeboden producten. Het kopen van producten gaat net zo goed om het product zelf als om de ervaring. Weten waar het product vandaan komt en het verhaal achter het product is misschien wel net zo belangrijk als de kwaliteit en de prijs.

Via ons platform stimuleren wij consumenten hun ervaring te delen. Voor lokale Standhouders heeft het enorme waarde om te weten hoe de consument het aanbod heeft beleefd, om dit verder te kunnen verbeteren of gewoon omdat het leuk is waardering te krijgen voor het harde werk. Uiteraard geven de ervaringen van de consument ook een inzicht in de kwaliteit van de aangeboden producten voor andere consumenten.

Tulpen in Nederland